Na każdym etapie zarówno dla producenta, jak i klienta indywidualnego ważne, jest bezpieczeństwo żywności. Szkolenia organizowane i przeprowadzane przez HACCP ONLINE przeznaczone są dla producentów, dostawców i dystrybutorów. System haccp pozwala na każdym etapie racjonalizować produkcję, minimalizując ilość mogących wystąpić odpadów. Bezpieczeństwo żywności (szkolenia) mogą odbywać się w formie stacjonarnych warsztatów, bądź w formie zdalnej.
Bezpieczna żywność
Forma zdalna od uczestników takiego szkolenia obejmuje wszystkie określana przez system moduły. Po odbyciu szkolenia przedsiębiorca posiada umiejętności właściwej gospodarki wykorzystywanych produktami. Haccp to sprawdzony i wymagany od producentów produktów żywnościowych. Takie szkolenie przeznaczone jest dla pracowników i przedsiębiorców, co pozwala poczynić oszczędności. Szkolenie przeprowadzone w formie elektronicznej może odbywać się o każdej porze dnia i nocy. Po zakończeniu szkolenia uczestnicy otrzymują stosowne certyfikaty potwierdzające udział i nabycie wymaganych umiejętności.